KÖSZÖNTŐ    BEMUTATKOZÁS    DOKUMENTUMOK    PROJEKTEK    CÉGTÁR
 
HÍREK / AKTUÁLIS   
Aktuális
Archívum


PROGRAMAJÁNLÓ   


    


GASZTRONÓMIA   
Étterem
Cukrászda
Söröző, borozó
       Keresés »


SZÁLLLÁS   
Hotel
Panzió
Magánszállás
       Keresés »


GALÉRIA   
Képgaléria és képeslapküldés


KAPCSOLAT   
Szombathelyi Kistérség Többcélú Társulása

Cím: 9700 Szombathely,
Kossuth Lajos u. 1-3.

Tel: +36 (94) 322 881
Fax: +36 (94) 321 286

Levelezési cím: 9700 Szombathely, Hollán E. u. 21. II/4.

   Küldjön nekünk e-mailt!
A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg


Helyi hírek, felhívások

Segítse munkánkat a község életéről, rendezvényeiről készített képeivel, az újabb programok, hírek, felhívások közzétételével, hogy minél inkább élő legyen az új virtuális közösségi élettér.

Információit kérjük, küldje el az impresszumban található e-mail címek valamelyikére, hogy elhelyezhessük a megfelelő menüben.


  Jeleneg 3163 aktuális hír van az adatbázisban!
  ««     «     4     5     6     7    8     9    10   11   12    »     »»  


Rum - Játékvár Óvoda bezárása
Forrás: Németh Tiborné - Dátum: 2020. március 17.
Rendkívüli szünet!

Részletek »

 


Nárai - Átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás hivatalunkban
Forrás: Németh Tamás - Dátum: 2020. március 15.
É R T E S Í T É S Magyarország Kormánya 2020. március 11-én a koronavírus fertőzés miatt kihirdette a vészhelyzetet. Hivatalunkban a személyes ügyfélfogadás átmenetileg szünetel! Kérem a tisztelt lakosságot, hogy a koronavírus járvány megelőzése érdekében hivatali ügyintézése során szíveskedjen az infokommunikációs (telefon, internet) eszközöket igénybe venni! Telefonszámunk: 94/511-403, 94/511-404 Ügyintézőinktől az alábbi elektronikus elérhetőségeken érdeklődhet, az itt feltett kérdésekre is néhány napon belül választ kap: Igazgatás: László Szilvia 20/338-0324, naraiigazgatas@gmail.com Pénzügy: Szép Istvánné 20/337-9286, naraipenzugy@gmail.com Ha valamilyen nyomtatványt, csekket szeretne igényelni, úgy javasoljuk, hogy ezt is telefonon vagy e-mailen kérjék. Szükség esetén a kérését ügyintézőnk által postai úton teljesítjük Önnek. Amennyiben bármi okból kifolyólag nehézséget jelent Önnek gyógyszerének kiváltása Szombathelyen, azt is jelezze felénk segítséget tudunk nyújtani. Egyéb vonatkozásban az alábbi elérhetőségek egyikén állok szíves rendelkezésre: Polgármester: Németh Tamás 30/369-7939, nemeth.tamas@gpinet.hu Megköszönöm szíves együttműködését és megértését. Nárai, 2020. március 15. Tisztelettel: Németh Tamás polgármester
 


Balogunyom - Tájékoztató a koronavírus okán kialakult helyzetről
Forrás: Babos Barbara - Dátum: 2020. március 16.
Kapcsolódó dokumentumok:
  1. tájékoztató.pdf
    [file típus: application/pdf, file méret: 572 kb]
 


Rum - Veszélyhelyzet
Információk elérési lehetősége
Forrás: Játékvár óvóda - Dátum: 2020. március 15.

Részletek »

 


Ják -
Forrás: Ruzsa-Sinka Veronika - Dátum: 2020. március 14.
Védelmi intézkedések Tisztelt Jáki Lakosság! A kormányzati operatív törzs iránymutatása alapján és egyeztetve az intézményvezetőkkel és a képviselőkkel, az alábbiakban a településünk életét meghatározó legfontosabb kereteket ismertetem. A vasárnapi szentmise megtartásra kerül. Tisztelendő Úr tájékoztatása szerint azok a hívek, akik érthető és méltányolható okokból távol maradnak, felmentést kapnak ezalól. A magam részéről azt javasolom, hogy az idősebb hívek maradjanak távol a misék látogatásától és otthonról imádkozzanak nemzetünkért a holnapi nemzeti ünnepen. A részt vevő hívek a szenteltvíz használatát és a kézfogást mellőzzék, és lehetőség szerint tartsák meg egymástól a biztonságosnak vélt egy méteres távolságot. Kérem az óvodás gyermekek szüleit, hogy vasárnap estig jelezzék Kissné Nárai Marika óvodavezető (20/356 6772) részére, hogy meg tudják-e oldani a gyermekek nappali felügyeletét. Aki nem tudja megoldani, mert dolgoznia kell és nincsenek olyan családtagok, szomszédok, akik ebben folyamatosan, rendszer-szintűen segíteni tudnának, gyermekfelügyeletet és gyermekétkeztetést igény szerint biztosítunk. A visszajelzések alapján fogjuk meghatározni, hogy hány csoportra osztott ügyeletre van szükség. A konyha hétfőtől is főz, az étterem ugyanakkor csak ételkiadás céljából nyit ki. Az elkövetkező időszakban a szükséges mértékben fogunk erőforrásokat csoportosítani a házhozszállításra. Kérem, hogy melegétel iránti igényüket jelezzék Zabné Horváth Betti élelmezésvezető (20/454 2412) részére. Az ételhordókat alaposan elmosva kérjük majd vissza és mi is fertőtleníteni fogjuk. Az iskola a Tankerület iránymutatását várja a digitális távoktatás menetéről, a tudnivalókról a Kréta iskolai rendszeren és a honlapjukon folyamatos tájékoztatást fognak adni. Az Önkormányzati Hivatalban hétfőtől szünetel az ügyfélfogadás és a fogadóóra. Kérem, hogy minden ügyet igyekezzünk telefonon elintézni (356-011) Kérem továbbá azokat, hogy akik hatósági karanténba kerültek, szíveskedjenek erről értesíteni az önkormányzatot vagy közvetlenül engem. Igyekszünk mindenkinek segíteni, aki bármilyen formában emiatt rászorul vagy gondoskodást igényel. Hétfő estére összehívtam egy rendkívüli képviselő-testületi ülést, ahol a hétfői nap tapasztalatai alapján a továbbiakban szükséges intézkedésekről dönthetünk. Vigyázzunk magunkra! Vigyázzunk egymásra! És ha szükség van rá, ne féljünk segítséget kérni. Ehhez a telefonszámom: 70/510 3417. Tóth Ernő
 


Rum - Felhívás
Megelőzés
Forrás: Magyar Nemzet - Dátum: 2020. március 14.
Tisztelt Szülők! Bizonyára Önök is értesültek róla, hogy 2020. március 13-án 21.15 órakor Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke bejelentette, hogy 2020. március 16-tól az iskolákban tantermen kívüli digitális munkarend szerint tanítanak a pedagógusok, vagyis a gyermekek nem mehetnek iskolába. A tájékoztatóban elhangzottak a hétvégén rendelet formájában is megjelennek. Mindezt figyelembe véve Rum Község Önkormányzata, mint a Rumi Játékvár Óvoda fenntartója 2020. március 16-tól (hétfőtől) bizonytalan ideig bezárja az óvodát. Kérjük a kedves Szülőket, hogy gyermekeik elhelyezéséről szíveskedjenek gondoskodni! A gyerekekre lehetőség szerint ne a nagyszülők vigyázzanak, mert a koronavírus rájuk nézve életveszélyes fertőzést jelenthet! Vigyázzunk a szülőkre, nagyszülőkre, gyerekekre, egymásra! Változás esetén további információt nyújtunk a rumkozseg.hu honlapon. Rum, 2020. március 14. Beni Ferenc Rum község polgármestere Varga Lászlóné óvodavezető  ««     «     4     5     6     7    8     9    10   11   12    »     »»  
  Jeleneg 3163 aktuális hír van az adatbázisban!


TELEPÜLÉSEK   


TÉRKÉP   
Kistérség

Települések:


VENDÉGKÖNYV   
Írás
Olvasás


LINKEK   
Szombathely MJV
Nyugat-dunántúli Régió
Vas Megye
Nemzeti Fejlesztési Hivatal
Magyar Terület- és Regionális Fejlesztési Hivatal
 
Látogatók száma:  813 Impresszum E-mail